​Maling af lejlighed ved ind- eller fraflytning

Mangler du professionel hjælp til maling af lejlighed? Så er du velkommen til at kontakte Malerfirmaet MGA ApS. Vi har mange års erfaring i branchen og kan derfor varetage mange forskellige former for maleropgaver. Vi kommer primært hos kunder i Smørum, Ballerup og hele Nordsjælland.

Det er typisk en stor opgave at skulle foretage maling af lejlighed ved fraflytning, og derfor står vi klar til at hjælpe dig med at løse opgaven. Vi maler naturligvis også gerne ved indflytning eller efter dine behov, så du slipper for at skulle bekymre dig om dette.

Hvad koster maling af lejlighed?

Den nøjagtige pris på maling af lejlighed afhænger af flere forskellige ting. Det kommer eksempelvis an på, om der er tale om en 2-værelses eller en 3-værelses lejlighed, samt hvilken slags maling du vælger. Du kan dog være sikker på, at vores priser altid er konkurrencedygtige, uanset hvad opgaven lyder på.​

Vi går meget op i at være en imødekommende samarbejdspartner, som står klar til at løse enhver opgave hurtigt og professionelt. Vi er et meget fleksibelt firma, hvilket betyder, at vi kan komme, når det passer dig. Når du samarbejder med os, er du desuden garanteret høj kvalitet hele vejen rundt.

Kontakt os og hør mere eller få et tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for maling af lejlighed? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi står altid klar til at give en hjælpende hånd.

Du kan kontakte os på telefon 52 50 27 65 eller e-mail: kontakt@malerfirmaet-mga.dk, så vender vores maler tilbage hurtigst muligt. 

Kontakt os her!​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerfirmaet Mga ApS